|
||||
|
||||
משום מה רוב האפשרויות מתמקדות בהקטנת ראש קולינרית, ואין מספיק אפשרויות לחובבי הבישול. מה עם: אני מבשל ארוחות כל שבת, עורך ארוחות פאר לחברים, מנוי על "על השולחן" ומנסה מתכונים שדורשים חלב סרטנים? אנחנו חבורה מגוונת הרבה יותר מהמשעממים העצלנים שמחממים פיתה עם קטשופ וגבנ"צ במיקרו ומזמינים את החברה שלהם לארוחה רומנטית. |
|
||||
|
||||
חסר גם: אני עקרת בית (או: אני האמא). כלומר: מבשלת אוכל ביתי פשוט וטוב. הילדים והבעל נשבעים שזה האוכל הכי טעים בעולם, אבל אף מסעדה לא תשכור אותי כשף. |
|
||||
|
||||
במסעדה הטריפוליטאנית שבה עבדתי המבשלת היא דודתו של בעל המקום, מרים ג'אן, אישה מזרחית חמה, שהייתה עקרת בית רוב ימיה ובסופו של דבר נשכרה לעבוד כשפית (טוב, בשלנית) במסעדה, אבל בפרוטקציה. |
|
||||
|
||||
אני מאוד אוהב לבשל ומכין לא מעט דברים טובים, אבל לא ניתן להגיד שאני 'מקצועי' כי לא עברתי שום קורס. את הקטגוריה החשובה ביותר, קטגוריית החובב המוכשר, שכחתם! בושו! |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |