|
||||
|
||||
אם כבר הזכרת אבטיח אז מצורף כאן מתכון אולטימטיבי לאלכוהוליסטים. לוקחים אבטיח שלם, עושים חור קטן בקליפה שלו ותוקעים בתוכו פיה של בקבוק וודקה (הבקבוק צריך להיות מלא בוודקה וחשוב לפתוח אותו לפני התקיעה) מניחים על מגש בתוך המקרר במשך יממה כשהבקבוק על הצד או מוטה לכיוון הפיה. כעבור יממה (האלכוהוליסטים הכבדים יסתפקו בלילה) מוציאים את הבקבוק (וזורקים) פותחים את האבטיח חתכים לקוביות ואוכלים. לא צריך גבינה בולגרית. |
|
||||
|
||||
וואו. אני תוהה כמה פנינים כאלו אתה מסתיר ורק מחכה שמישהו יגיד את מילת הפרס... |
|
||||
|
||||
"הבקבוק צריך להיות מלא בוודקה וחשוב לפתוח אותו לפני התקיעה" עכשו אני מבין למה לא הרגשתי בכלל שתוי... ( : |
|
||||
|
||||
שכחתי לציין שהפיה צריכה להיות מחוברת לבקבוק. |
|
||||
|
||||
שמעתי שאניני טעם למיניהם רוקחים את אותו מתכון, אבל במקום אבטיח הם מעדיפים ראש של כבש. אם כך, השימוש בראש אדם הוא רק עניין של זמן. על כל מקרה, כדאי להיזהר כבר עכשיו ולא לאבד את הראש ! |
|
||||
|
||||
על אוטו משקל יש לציין גם את הידיים והגפיים |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |