|
||||
|
||||
אוף, תודה לאל שאנחנו מדברים על אוכל ולא על רצח. בכל מקרה, מנסיוני האישי, אני ממליץ בחום להשרות את חתיכות תפוחי-האדמה במים זמן מה לפני הטיגון - ככה העמילן משתחרר והם לא מתפוררים בטיגון. אח"כ רצוי לטגן פעם אחת, לספוג עודפי שמן ולטגן פעם שניה - ככה הפריכות היא פשוט מדהימה. בין שני הטיגונים אפשר לתבל בכל מיני דברים נחמדים כמו שום ופפריקה. אגב, אני מצטרף בחום להמלצות לגבי Mind The Gap, אחד ההמבורגרים החביבים שאכלתי בתל-אביב. |
|
||||
|
||||
תודה על ההמלצות, הראשונה בשימוש זה זמן רב, השניה תבדק. דרך אגב, מישהו פה הזכיר את מנדלבוים ובירנבוים. אכלתי אצלם המבורגר לפני כשנתיים. להיט, מינימום 9. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |