|
||||
|
||||
מעניין שבחרת דווקא מיץ תפוזים. אני רגישה לסוכר פירות (או פרוקטוז - לא ברור לי למה היא צריכה את סיומת קמץ+ה). כמעוטת האנזים הרלוונטי, השאלה החשובה ביותר עבורי היא היחס של סוכר הענבים (גלוקוז) לעומת סוכר הפירות במאכל המדובר, שכן הראשון מנטרל את האחרון. בתפוח יש מעט סוכר פירות אבל אין מספיק סוכר ענבים שיאזן אותו. בתפוז לעומת זאת יש יותר סוכר פירות, אבל הוא מנוטרל לחלוטין. לכן, מיצי פירות הדר (טריים, לא משומרים) הם בין מיצי הפירות היחידים שאני יכולה לשתות בלי חשש. |
|
||||
|
||||
אני רגיש במקצת לפרוקטוזה לכן קשה לי דבש שיש בו המון פרוקטוזה, יש לי הרגשת בחילה ומחנק מאכילת דבש. מאותה סיבה יש לי בחילה קלה משתיית מיץ תפוזים טבעי ואפילו מאכילת תפוזים. לעומת זאת נוח לי ונעים מיץ אשכוליות. הטעם המריר של אשכולות כנראה מנטרל את המתיקות המוגזמת של תפוזים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |