|
||||
|
||||
כמוני כמוך, ובנוסף אפשר לקוות שגם מבחינת ההשפעה על הסביבה יהיה יתרון לגידול החלקים האכילים בלבד. |
|
||||
|
||||
גם אני אשמח לעבור לבשר סינתטי שיהיה עם טעם של בשר אמיתי (ואין לי בעיה אם לא יצליחו לשחזר בדיוק את הטעם של עגל קובה שקיבל אמבטיות בירה וסאקי בשבועיים שלפני השחיטה. אני אסתפק באנטריקוט שדומה מספיק לשרולה או אנגוס). |
|
||||
|
||||
תן קצת זמן ויהיה קובה יותר מקובה. זאת מפני שניתן יהיה לשלוט בהרכב באופן מושלם. אבל בהתחלה סביר להניח שנקבל יותר המבורגר ופחות סטייק. |
|
||||
|
||||
אני מעריך שעל כל סטייק שאכלתי בשנה האחרונה אכלתי 10 המבורגרים, אז זאת בהחלט התחלה טובה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |