|
||||
|
||||
כצפוי, דעות שונות. החל מלא-כשר-בכלל, עבור בבשרי וכלה בפרווה. יש שתולים זאת גם באופן שהושג התא המקורי. באופן אישי אני שומר כשרות ובכוונתי לאכול ללא הגבלה (כלומר, גם בשילוב מוצרי חלב ממעבדה). |
|
||||
|
||||
מה שמעניין אותי הוא המחיר והריקמתיות של המוצר. אם המחיר יהיה יותר מעשרה אחוז מהמחיר של בשר טבעי --- אני מוותר. לגבי ריקמתיות, אם זה לא יהיה מוצר סיבי אלא מין מימרח אני גם מוותר. מנסיון אישי מזון שאינו סיבי משפיע לרעה על פעולת העיכול שלי (במיוחד הופעת צרבת לא נעימה). הניסוי שלי הוא שלא תהיה הצלחה גדולה למזון סינטטי לפחות מהסיבה הראשונה. רוב אנשים לא אוהבים שמרוקנים להם את הארנק. שמעתי בעבר על מזון סוילנט (או שם דומה) שדיברו עליו הרבה לפני מספר שנים וכנראה לא הצליח במיוחד לאחר העלמות ההייפ |
|
||||
|
||||
המיקלדת המעצבנת שלי ''מתקנת'' אותי בעקשנות גם כאשר האיות שלי נכון. |
|
||||
|
||||
סוילנט גרין? שמעתי שהוא נכשל בגלל בעיות כשרות. נסיונות העבר לא ממש רלבנטיים כי הם לא התבססו על בשר אלא על תחליפים מוצלחים יותר או פחות. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |