|
||||
|
||||
במסעדת הבית שלי המחיר לא כולל שרות, אבל המסעדה מעדיפה שהתשלום עבור דמי השירות יהיה באותו אמצעי תשלום של שאר החשבון (כרטיס אשראי, 10-ביס וכו׳) כך שדמי השירות עוברים במילא דרך הקופה ומחולקים בין העובדים בהתאם למדיניות המסעדה ולא ישירות למלצר ששירת את השולחן. |
|
||||
|
||||
תשלום הטיפ דרך אותו אמצעי תשלום של שאר החשבון זה הסטנדרט בארה''ב, והאמת - יותר נוח למשלם. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |