|
||||
|
||||
הצבע של הסלמון הוא, כידוע, צבע מאכל: |
|
||||
|
||||
אכלתי סלומון לבן שקניתי בשוק לפני כשנה. היה טעים מאוד (בלי קשר לצבע) אבל יקר בטירוף מפני ששני שליש ממנו היה מים. אפיה של 3- 4 דקות הותירה מקסימום רבע מהנפח המקורי. השבוע קניתי פלחי פילה דג נטול שם (או אולי, קראו לו פילה נורווגי, לא זוכר). היה לו טעם מצויין לא פחות מהסלומון למרות המחיר הזול, 32 שקל לקילו. |
|
||||
|
||||
והצבע הורוד ''המגרה'' של חזה עוף הוא בזכות הארסן. |
|
||||
|
||||
למה ארסן ? חסרים צבעי מאכל פחות מזיקים ? |
|
||||
|
||||
זה לא צבע מאכל, ארסן נמצא בתכשירים המכונים בשם המסתורי ''זרזי גדילה'', כולל אנטיביוטיקה ואנטי פרזיטים ודברים שאני לא יודעת מה הם. לארסן יש בונוס נוסף שבגללו הוא אהוב על מגדלי התרנגלות והחזירים, הוא מעניק לגוויה גון ורדרד שמושך את מי שמבשל דברים כאלה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |