![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
למה לא? זו השמצה די פרועה. את יכולה לראות את המרכיבים פה.http://www.foodsdictionary.co.il/Products/6/%D7%97%D... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מעניין. האם זכרוני בוגד בי? האם שטראוס שינו את הרכיבים (לטובה)? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא זה ולא זה. פשוט עברנו ליקום מקביל באמצע הפתיל, וזה היקום עם החומוס ה'בריא' ;-) | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
יש חומוסים שבהם יותר שמן צמחי מאשר טחינה, אולי זה מה שראית. אני מתקשה להאמין שיש סלט חומוס תעשייתי שבו יותר שמן מחומוס. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |