|
||||
|
||||
אתה יודע, חומוס תעשייתי הוא לא חומוס. בפעם הבאה שאתה בסופר, תסתכל ברכיבים. האם, כפי שאני זוכרת, שמן הוא הרכיב הראשון? היינו - הכי הרבה יש בזה שמן (סויה), אח"כ חומוס וטחינה וזה. |
|
||||
|
||||
למה לא? זו השמצה די פרועה. את יכולה לראות את המרכיבים פה.http://www.foodsdictionary.co.il/Products/6/%D7%97%D... |
|
||||
|
||||
מעניין. האם זכרוני בוגד בי? האם שטראוס שינו את הרכיבים (לטובה)? |
|
||||
|
||||
לא זה ולא זה. פשוט עברנו ליקום מקביל באמצע הפתיל, וזה היקום עם החומוס ה'בריא' ;-) |
|
||||
|
||||
יש חומוסים שבהם יותר שמן צמחי מאשר טחינה, אולי זה מה שראית. אני מתקשה להאמין שיש סלט חומוס תעשייתי שבו יותר שמן מחומוס. |
|
||||
|
||||
לאחרונה זה קצת השתפר והבאתי את זה בתור דוגמה, לא בתור המלצה מותגית ספציפית כמובן. |
|
||||
|
||||
השאלה היא מה המטרה הראשית כאן. אם המטרה הראשית היא מזון טבעוני שלא צריכים לקנות ממנו עודפים (כי הוא משתמר זמן רב), מה אכפת לך שיש בזה קצת יותר סויה משומשום? שאלה אחרת היא עניין הטעם. מבחינתי שניהם עציים ולשניהם לקח לי זמן להתרגל ולא אהבתי אותם כילד. |
|
||||
|
||||
אם אתה מתכוון לצרוך חומוס בתור קטניות, היינו - אכלתי חומוס עם פיתה ואני מכוסה מבחינת צריכה החלבון שלי - אז אם יש בחומוס יותר שמן מחומוסים - לא עשית את זה. |
|
||||
|
||||
ניטפוק: עדיין יש בו הרבה חלבון, אך פחות מהמצופה, ויש בו יותר שומנים אך יותר מהמצופה (בעצם: בערך כמו במצופה?) נדמה לי שההבדלים בין שתי הגרסאות הוא של בערך 50% בכמות החלבון. הרבה, אבל לא כל כך הרבה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |