|
||||
|
||||
היתרון במכונה הוא הקלות והנוחות, כמובן. הכנתי לחם חצי-חצי במשך שלוש שנים, יום יום. משך ההכנה היה פחות משתי דקות, ובכל בוקר התעוררנו לצפצוף ולריח של הלחם המוכן. אין סיכוי שהייתי מסוגל להתמיד כך עם המיקסר (שאמנם הניב תוצאה טעימה יותר). |
|
||||
|
||||
ומה קרה לאחר 3 שנים? |
|
||||
|
||||
שבנו ארצה. הפיתות טעימות וזולות, הקמח יקר וגרוע, המקום על השיש צר, והמכונה דורשת מתאם מתח אימתני, שאמנם נמצא בידינו, אבל דורש עוד מקום שאין. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |