|
||||
|
||||
שומן צמחי שהגיע מפולי קקאו עדיף, לענ''ד על פני שומן צמחי שהגיע ממרגרינה. |
|
||||
|
||||
בבדיקה חוזרת, שומן קקאו משתייך לאותם שומני בעכס, ממש כמו מרגרינה ודקלים. |
|
||||
|
||||
נראה לי שאת מתבלבלת. קקאו ודקלים הם צמחים, מרגרינה היא שומן צמחי מוקשה (שיכול להיות עשוי גם מכל מיני צמחים, כולל קקאו ודקלים). |
|
||||
|
||||
זה שזה מצמח לא הופך את זה לבריא. |
|
||||
|
||||
כמובן, רק רציתי להגיד שזה לא אותה קטגוריה, ושזה לא "מרגרינה מול שומן קקאו" אלא "שומן זיתים/ לפתית /תירס... מול שומן קקאו" |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |