|
||||
|
||||
אפשר מראש להגביר את הנזילות של העגבנייה, לשמור את התוצרים, ולשמר מעט מהערך. |
|
||||
|
||||
לפעמים הצעד הזה יעלה לך יותר מהעגבניה בעצמה. |
|
||||
|
||||
אפשר גם להגג ולהתפייט עליה ואז למכור את הרוטב שלה ברבע פיתה בעשרים שקל1. אז מי אמר שהערך שלה יורד? 1 לא אגדה, מתבצע אחד לאחד באזור תל אביב על ידי אייל מסויים. |
|
||||
|
||||
במקרה כזה, אתה קונה 'אייל שני', לא 'עגבניה'. |
|
||||
|
||||
במקרה כזה, אתה קונה עגבניה ממותגת. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |