|
||||
|
||||
לטופו יצא שם רע, בגלל בגלל שרוב המשתמשים בו הם צמחונים1, ורובם משתמשים בו לא נכון2, אבל האמת היא שטופו במקום, בזמן ובמינון הנכון יכול לשפר ארוחה טובה (למשל - כתוספת למרק מיסו טוב בצד חתיכות של חסילונים ביום חורפי...) 1 שהם, כמו שקל לראות מהדיון, אנשים בעלי חוש טעם מפוקפק עד לא קיים. 2 טופו כתחליף לבשר... מה יהיה השלב הבא? |
|
||||
|
||||
אגב, אליבא דהדיאטנית שלי, מוטב לא לאכול סויה - היינו טופו, סייטן, חמ''ץ וכיו''ב, יותר מפעמיים בשבוע. |
|
||||
|
||||
וואלה. _____________ אבוש לי ואכלם בפינתי בחושך. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |