|
||||
|
||||
צורת השניצלים נחמדה, אם מנסרים אותם לרוחב. צורת השוארמה והבונזו לא משהו, והגרסא דמויית הבשר-טחון הכי טובה, כי ככה זה סופח טעמי תבלינים הכי טוב. חוץ מזה, שתחליפים במקום בשר בקציצות עבדו מאז ומתמיד (לחם, ירקות). |
|
||||
|
||||
אני מכירה את זה, יש הרבה חמ"צים ולא הבנתי לאיזה מהם את מתכוונת, כל החמ"צים שתיארת נראים מקסימום כמו קציצות בשר, אבל לסייטן יש ממש מרקם של בשר, אני לא בטוחה שתאהבי את זה. זה חלבון גלוטן. אפשר לקנות גוש סייטן מוכן או גוש סייטן בלי טעמים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |