|
||||
|
||||
שמנת בלי ספק עובדת טוב יותר מאשל. מצד שני, גבינת שמנת טובה משניהם. אגב, כיוון שאתה באמריקה, מצאת כבר במה גבינת פילדלפיה קרים צ'יז טובה יותר מחמאה? הרווח על גבינה הוא אולי גדול יותר, אבל תהליך היצור הוא ממושך ומורכב בהרבה - וזה דבר שיש לו עלות. |
|
||||
|
||||
גבינה לבנה לעומת שמנת חמוצה? מה כאן כל כך הרבה יותר מורכב? |
|
||||
|
||||
אני לא מומחה גדול לתחום, אבל להבנתי יש הבדל. בחיפוש קל לא מצאתי מקורות שמתארים בפירוט את התהליך של ייצור תעשיתי של שני אלה, אז אני מוכן לקבל גם את ההנחה שאין הבדל או שהוא לא משמעותי. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |