|
||||
|
||||
למה מלח, למה? (-: |
|
||||
|
||||
נכון, תיקון: טחינה, מים, שלושה גרגרי מלח. |
|
||||
|
||||
מה הבעיה עם מלח? |
|
||||
|
||||
זאת היתה תגובה לכודה שלי. |
|
||||
|
||||
גם כאן זה התחיל מטעמי בריאות, ואחרי התרגלות קצרה נהייה טעים יותר בלי מלח. |
|
||||
|
||||
שאלתי בגלל שהיום קראתי שניתוח חדש של נתונים ממחקרים מראה שבניגוד למה שחשבו קודם, הקטנת צריכת המלח יכולה להוריד רק במקצת את לחץ הדם והממצאים לא מראים על ירידה במקרי המוות או הקטנת הסיכון להתקפות ושבץ לב. |
|
||||
|
||||
מפריע לספיגת הסידן. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |