|
||||
|
||||
נראה לי שתרומת החלבון מצמחים (במיוחד מדגנים) הרבה יותר גדולה מ- 7 אחוז. ברוב בדגנים אחוז החלבון הוא בערך 11 אחוז. גם אם הניצולת שלו אינה מלאה עדיין הרי הניצולת עולה ככל שהאיש האוכל דגנים סובל ממחסור בחלבון. חלבון מצמחים זול יותר מחלבון מן החי. יתכן שהמספרים לקוחים מצריכת מזון במדינות עשירות (שבהן אנשים צורכים יותר מזון מן החי). לגבי השאלה האם מקורות המזון המוגבלים יתוגברו על ידי ברכות דגים בים, זו אופציה "שמרנית". אופציה מתקדמת יותר היא על ידי גידול צמחים ימיים (עדיין לא עושים דברים כאילו, אבל לא שמעתי טענות על כך שזה לא אפשרי). |
|
||||
|
||||
הרעיון הכביר הוא שילוב של דגנים וקטניות. לא אכילת דגנים בלבד. |
|
||||
|
||||
ומה אם אני לא אוהב סושי? |
|
||||
|
||||
איפה יש לך דגנים + קטניות בסושי? סושי זה שילוב של דג ודגן. |
|
||||
|
||||
רוטב סויה |
|
||||
|
||||
חוששתני שרוטב סויה נחשב "קטניות", ממש כמו שהרסיסי פרי ביופלה או במיץ נחשבים "פירות". משל למה הדבר דומה? למי שאומר לך שאתה צריך לאכול יותר דגים, ואתה משיב לו, "אבל אני לא אוהב מילקי1". 1 הג'לטין במילקי. עצמות דגים. |
|
||||
|
||||
תיקון: לא עצמות דגים אלא עצמות בקר. פרשת המילקי |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |