|
||||
|
||||
אכן יש סטיקים טובים, אבל בגלל שצריך לדעת איך לטפל ולהכין בשר ציד כדאי לאכול במקומות שמתמחים בזה. |
|
||||
|
||||
אני בטח לא מתכוונת להכין את זה לבד בבית, רק המחשבה על הלכלוך עושה ל צמרמורת. בטח יש מסעדות ציידים אי-שם ברחבי ישראל עם ראשי איילים על הקירות וכתמים של בירה בתור שטיח - הם ידועים כמומחים בתחום צליית איילים, אני בטוחה! |
|
||||
|
||||
נסי את ספר הבשר של ידידי ג'יימס פיטרסון. יש בו פרקים המוקדשים לטיפול בבשר ציד. |
|
||||
|
||||
מסעדת בשר הציד הטובה בחצי הכדור הצפוני נמצאת בעיירה באנף (מחוז אלברטה, קנדה). ההגעה אליה (אחרי השעה שש בערב) כרוכה באינספור בניסיונות המנעות מהתקלות בעשרות איילים הפוסעים גאים על כביש הגישה למקום. לכל אחד שלא מצליח להימנע מן הבלתי נמנע צפויה סעודה בסגנון צלבני ( נתח הבשר העצום שהוזמן פשוט מושלך על השולחן שלפניך ללא כל צלחת או עזרים מלאכותיים אחרים) |
|
||||
|
||||
מה הטעם אם אתה לא נותן את השם כדי שנוכל לבדוק? |
|
||||
|
||||
הייתי שם שלושה ימים ברציפות (הארכתי את השהייה במקום בין היתר בגלל המסעדה) אבל אני לא זוכר את שמה המדויק ו/או כתובתה. היא היתה ממוקמת במרחק של כ20 דקות נסיעה מהעיירה ונראתה במבט ראשון כמו מסגריה יפואית סטנדרטית. גם שמה היה חסר כל ייחוד (משהו בסגנון ״המקום של X " או ״בשר הציד של X" ) רק כשחזרתי ארצה וחלקתי את חוויותי הסתבר שמדובר בסוג של מוסד לכל חובב בשר שאיתרע מזלו לשוטט ברוקים הקנדיים. אולי יש פה איזה אייל קנדי עם חושים מחודדים יותר? |
|
||||
|
||||
אין לי מושג מה קורה בישראל. אני אכלתי בכמה מסעדות שהתפאורה בהן רחוקה מהסטריאוטיפ אותו את מתארת בישראל. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |