|
||||
|
||||
אגב, אני מוצאת שבהרבה מקומות ואצל אנשים רבים המאכלים הטבעוניים לא מספיק טעימים בגלל המחשבה שאם זה טבעוני זה צריך להיות ''בריא'', שזה אומר גם בלי שמן, בלי מלח, בלי טיגון וקינואה במקום פסטה - הכל טוב ויפה, אבל לפעמים הנפש זקוקה לצ'יפס עם קטשופ. |
|
||||
|
||||
זה כי את מכירה כנראה בעיקר טבעונאי בריאות. |
|
||||
|
||||
I hear you, sister!
|
|
||||
|
||||
מסתבר שהמגזין VegNews השתמש בתמונות מרוטשות של מאכלים בשריים ולא טבעוניים, כמו צלעות בגריל או מקרוני בגבינה. |
|
||||
|
||||
החסרים הם תמונות של מאכלים טבעוניים? _____________ הגרפיקאים, סביר להניח, אינם טבעונים. |
|
||||
|
||||
באמת מרגיז. מה שמרגיז במיוחד הוא שנותנים לך מתכון מומצא עם "תמונת המחשה" חסרת קשר, כביכול מישהו ממש טרח והכין את המתכון הזה, ואחר כך אתה מתפלא שלא יצא לך. אנקדוטה - בספר הבישול הסיני המתורגם של רות סירקיס יש מתכון ל"עוף" חמוץ מתוק עם תמונת sweet and sour pork מהספר המקורי. |
|
||||
|
||||
נו, ברור. אם היא היתה נותנת לצלם הקבוע שלה לצלם (בן זוגה), אף אחד לא היה רוצה לאכול את זה. ________________ בהזדמנות, כשאתם בחנות ספרים, השוו את התמונות בספרים של רות סירקיס לתמונות בספרים אחרים: בני סיידא, פיליס גלזר, שרי אנסקי, למשל. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |