|
||||
|
||||
סוכר הוא תמיד תוספת למשהו. כדאי להתמקד באותו ''משהו''. שימוש ביותר חומרי לוואי מקשה על השימוש בסוכר. אין הרבה אנשים שאוכלים גרגירי סוכר (או מזריקים לעצמם מי סוכר לוריד). |
|
||||
|
||||
אתה מתכוון להגיד שאי אפשר להכין עוגה עם מולסה. אז חיפשתי מתכון לעוגה בלי סוכר והנה http://www.matkonim.net/cakes/honey.html (המתכון התשיעי) עד כמה שאני מבין העוגה לא ממש דלה בקלוריות. ולסיום מהערך הבא ניתן להבין את המתכון המסובך של צמר גפן מתוק [ויקיפדיה]. |
|
||||
|
||||
אפשר להכין עוגה עם מולסה. תצטרך יותר מולסה. תצטרך גם להתגבר על טעמי הלוואי של המולסה (ולכן אולי תצטרך לשים יותר סוכר בסה"כ?). לגבי הטענה שבדבש אין סוכר: זה תלוי כמובן איפה אתה קונה אותו. עצם הנהג למהול מיץ סוכר בתוך דבש ממחישה עד כמה דבש יקר יותר ונוח פחות לשימוש מסוכר. |
|
||||
|
||||
לא תמיד - אני צורך סוכר חום כמות שהוא מדי יום כמעט. אגב, גם אני גיליתי את היתרון ההוא של סוכר חום, מיד לאחר שהרסתי את העוגה לשבועות. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |