|
||||
|
||||
among the israelies in japan ,this food is well known,the problem is that "yakiniku"is the japaneese name for KOREAN food,this is the way in korea to eat meat,you cook it by your own.
what you call "glila"you should open and than fry,its built like this to keep it fresh till you cook it.... |
|
||||
|
||||
<קול של הומר סימפסון>: Do! (או איך שלא מאייתים את זה). </קול של הומר סימפסון> ידעתי שלמרות כל אמצעי הזהירות, בסוף אני אעשה מעצמי צחוק. אבל רגע, אם משטחים את הגלילה, מה עם הבצל ירוק? (ושרת הטקס אשמה! היא לא אמרה לנו. אני חושב. וחוץ מזה, זה היה טעים ככה (עכשיו אני כבר הולך ומסתבך)). |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |