|
||||
|
||||
נראה לי קצת יקר להשקיע 200-300 ש"ח ב-בערך קילו בשר של גדי נולד. |
|
||||
|
||||
תני לגדי הזה חודשיים שלושה ותראי איך ההשקעה משתלמת. ומיד אפשר גם ב5 דקות של פחד,ואז זה יוצא מאוד כלכלי. |
|
||||
|
||||
ומה בדיוק אני אמורה לעשות עם הרך הילוד חודשיים-שלושה עד שיבשיל לנתח נאה של צלעות על הגריל? הפריזר עמוס להתפקע, והשכנים לא יתירו לי לקשור אותו בגינה מחשש לחיי הצמחיה. |
|
||||
|
||||
שימי אותו בקופסת קרטון עם חורים לאוויר. פיתרון איכסון שגם מונע התקשרות מיותרת,מומלץ בחום גם במקרים של אחיינים מציקים במיוחד (בקיץ, כשאי אפשר לשחרק איתם במשחק ''הגשם זה אלוהים שבוכה בגלל משהו שאתה עשית''). |
|
||||
|
||||
נראה לי ש'זה הקטן גדול יהיה' יזדקק במהלך חודשי גידולו לנפח קרטונאז' עולה בטור גאומטרי. שלא לדבר על הוצאות מזון, ניקוי הפרשות, ריסוס נגד פרעושים ויתר מזיקין, פינת ליטוף וטיולים יומיים. כבר עדיף לאמץ אמסטף. כנראה שאלך על הפתרון השמרני ואמשיך לדווש את דרכי (הצודקת) לעבר הסניף המקומי של חינאווי. ממילא אנחנו זוכים שם להנחה משמעותית על רכישות בשרים בגין היותנו קונים כבדים של אלכוהול לסוגיו. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |