בתשובה להאייל האלמוני, 01/06/08 21:41
מי זה "אוכלים"? 481853
בנורווגיה הם שמים דג מת בדלי מים עם מעט מלח, ונותנים לו להירקב במשך חצי שנה.
מי זה "אוכלים"? 481857
הס! אל תתחיל! כבר כמה שבועות שנורא בא לי לחמניה רכה מרוחה בקצת חמאה, ובתוכה "הרינג חדש" (הרינג הולנדי טרי, עם מגע כבישה קל מן הקליל, שמגיע לשוק רק בעונת האביב). מישהו טס בקרוב?
מי זה "אוכלים"? 481859
האם זה איזה רד הרינג, התגובה הזאת?
מי זה "אוכלים"? 481861
להפך, זה רמז כבוש.
מי זה "אוכלים"? 481862
את מתרוונת שרמז הוא כמו בוש?
מי זה "אוכלים"? 481863
מתקרר... מתקרר...
מי זה "אוכלים"? 481864
פעם מכרתי סוד מדינה בתמורה לכמות נכבדה של לקרדה.
מי זה "אוכלים"? 481866
אלישבע?
מי זה "אוכלים"? 481868
הדילר שלה...
מי זה "אוכלים"? 481880
'
תוכלי לספק את תאוותך להרינג הולנדי רך ושמנוני ומלוח כדבעי באמצעות ביקור במוסד תל-אביבי בן 3 דורות - מעדניית יום טוב, לוינסקי 43, בדיוק מול 'חיים רפאל' המוכר והמתוקשר. באותה הזדמנות שיתי ליבך אל הריבות הביתיות (בצד ימין מהכניסה לחנות) מעשי ידיה של הסבתא בת ה-‏85, ולמקרר משמאל, העמוס בסלטים (המון סוגים של חצילים. מומלץ האיקרה והכבד קצוץ) גם הם מתוצרת בית. שום חומרים משמרים ויתר מיפגעים.

בעונה גם תקבלי לקרדה אמיתית מחופי טורקיה. הרינג, חלבה, אנשובים, סרדינים וכו' - כל השנה. גם גבינות אהרוני מצפת.
מי זה "אוכלים"? 482283
באיסלנד מרקיבים כריש באדמה


חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים