|
||||
|
||||
לא לא, מטעמי טעם בלבד. ככה זה באנינות. |
|
||||
|
||||
מעולם לא שמתי לב להבדל בטעם בין חסה שנחתכה בסכין לבין חסה שנחתכה ביד. |
|
||||
|
||||
אני חושב שזה קשור בהגרת נוזלים. לפי הטענה, חסה שנחתכה ביד נשארת יותר פריכה. |
|
||||
|
||||
גם אני לא מרגישה בזה, לכן דיברתי על אנינות. רק גורמה אמתי יכול. |
|
||||
|
||||
מצד שני, אני לא חובבת חסה גדולה. |
|
||||
|
||||
לא רק טעם - יש גם טענה שהמתכת מחמצנת את מקום החיתוך וגורעת מהוויטמינים (לכן מוכרים סכיני פלסטיק גדולים לחיתוך חסה,ולכן ממליצים לחתוך סלט בחתיכות גדולות יותר ולא ''קצוץ-קצוץ''). |
|
||||
|
||||
לחתוך כך סלט בכלל? או רק סלט חסה? |
|
||||
|
||||
גם סלט בכלל (לא אני, אני מתה על סלט ערבי). |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |