|
||||
|
||||
בקניה הם מחזיקים את ה''פרה'', יורים לה מטווח אפס חץ בצוואר, ממלאים חצי כוס בדם ומערבבים עם חלב (לפרה שמים משהו שנראה כמו אטב כביסה על הווריד, כנראה שהיא כבר רגילה), ויתרתי כאשר הציעו לי לטעום. |
|
||||
|
||||
יש להם התנגדות אידיאולוגיות לסכינים? |
|
||||
|
||||
בנורווגיה הם שמים דג מת בדלי מים עם מעט מלח, ונותנים לו להירקב במשך חצי שנה. |
|
||||
|
||||
הס! אל תתחיל! כבר כמה שבועות שנורא בא לי לחמניה רכה מרוחה בקצת חמאה, ובתוכה "הרינג חדש" (הרינג הולנדי טרי, עם מגע כבישה קל מן הקליל, שמגיע לשוק רק בעונת האביב). מישהו טס בקרוב? |
|
||||
|
||||
האם זה איזה רד הרינג, התגובה הזאת? |
|
||||
|
||||
להפך, זה רמז כבוש. |
|
||||
|
||||
את מתרוונת שרמז הוא כמו בוש? |
|
||||
|
||||
מתקרר... מתקרר... |
|
||||
|
||||
פעם מכרתי סוד מדינה בתמורה לכמות נכבדה של לקרדה. |
|
||||
|
||||
' תוכלי לספק את תאוותך להרינג הולנדי רך ושמנוני ומלוח כדבעי באמצעות ביקור במוסד תל-אביבי בן 3 דורות - מעדניית יום טוב, לוינסקי 43, בדיוק מול 'חיים רפאל' המוכר והמתוקשר. באותה הזדמנות שיתי ליבך אל הריבות הביתיות (בצד ימין מהכניסה לחנות) מעשי ידיה של הסבתא בת ה-85, ולמקרר משמאל, העמוס בסלטים (המון סוגים של חצילים. מומלץ האיקרה והכבד קצוץ) גם הם מתוצרת בית. שום חומרים משמרים ויתר מיפגעים. בעונה גם תקבלי לקרדה אמיתית מחופי טורקיה. הרינג, חלבה, אנשובים, סרדינים וכו' - כל השנה. גם גבינות אהרוני מצפת. |
|
||||
|
||||
ביפן הייתי בארוחה "יוקרתית"1 שבה אחת המנות הנחשבות היתה חסילונים חיים שהופשטו מעורם על ידי המלצר בפנינו וננגסו כך על ידי חלק מסובבי השולחן. עם כל החסינות שיש לי בד"כ (למשל עם תולעי המשי המטוגנות - טעם ומרקם של "שלווה", אם שאלתם) זה היה מעל ומעבר למה שאני מסוגל לעכל תרתי משמע. דוחה ומגעיל בהרבה רמות. 1 כמובן שעל חשבון החברה איתה עבדנו |
|
||||
|
||||
אכן. ראיתי סעודה כזאת בווידיאו, כשהסועדים הם יפנים. העליצות שבה הסתכלו על פעולת המלצר הייתה מעוררת חלחלה. |
|
||||
|
||||
אין חיה כזאת ''תולעי משי מטוגנות''. |
|
||||
|
||||
אז אולי הן היו מוקפצות, אתה חושב שזה שינה להן את ההרגשה? |
|
||||
|
||||
לי נראה שהייתי מרגישה אחרת לגמרי לו הוקפצתי מאשר לו אוגנתי. |
|
||||
|
||||
יש לי הרגשה שדי ייבשו אותם לפני, בכל מקרה1 ------------------------------------------ 1 כאן צונזרה תגובה לא מאוגנת |
|
||||
|
||||
אני חוששת שהגלילי מתכוון לכך שתולעים אינן מפיקות משי, בניגוד לסוגים ידועים של זחלים. |
|
||||
|
||||
טוואי_המשי [ויקיפדיה] אכן נראה כי השם הרשמי הוא טוואי המשי, אבל נראה לי שבכל זאת מקובל1 לקרוא לשלב הזחל שלו "תולעת משי" גם אם זאת אינה תולעת בהגדרתה הזואולוגית. חוץ מזה מי יכול לחשוב על לאכול "זחלים מטוגנים של טוואי המשי"? זה ממש מגעיל! 1 יחס של 1:2.5 לטובתה במספר האיזכורים בגוגל |
|
||||
|
||||
תגובה 482078 היא רק מחצית ההסבר. המחצית השניה היא שאותו חטיף מדובר (אכלתי, לא משהו) לא עשוי מזחלים כי אם מגלמים1. __ 1 אם כי אפשר להתייחס לזה כאל זחל מצופה. |
|
||||
|
||||
יצא לי לאכול לא מזמן זחל של תולעת משי. אינני יכול להמליץ על המאכל. לא שלווה ולא בטיח. |
|
||||
|
||||
איזה גולם אני, התכוונית לגולם. |
|
||||
|
||||
אם היית מתייחס ברצינות לאנדרסטייטמנט שבסוגרים בתגובה 482100 היתה נחסכת לך החוויה. |
|
||||
|
||||
מרבה חוויות, מרבה רגליים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |