|
||||
|
||||
הוא חייב את הכל מסיבות בריאותיות- לחמניה-פחמימות מורכבות חומוס-פיטואנדורפינים עגבניה-ויטמין סי החמוצים - ירק ירוק נקניק- חמרים מעכבי חימצון |
|
||||
|
||||
מה זה פיטואנדורפינים (באמת שאני יודע, זה רק שדוד גוגל שואל)? אז שיוותר על הכריך ואז הוא יוכל לחסוך זמן (את העגבניה והחמוצים צריך לחתוך, אם מורחים את החומוס אז יש סכין לשתוף, וככה אפשר לחסוך גם את חיתוך הלחמניה). |
|
||||
|
||||
התבלבלתי בין סרטונין לאנדורפינים. הfeel good בלבל אותי. |
|
||||
|
||||
אה... החמוצים זה ירק ירוק? :-) ואם מדובר בזיתים שחורים? |
|
||||
|
||||
נכון מאוד- שילוב המאכלים ה"לא בריאים" לחם לבן, חמוצים ונקניק עם המאכלים ה"בריאים" חומוס שתורם פחמימות ומצברוח: http://humus101.com/?p=57, ועגבניה שמשחררת מעכבי חימצון כשהיא נאכלת עם האוכל המחמצן (הנקניק) תורם למנה מאוזנת, עתירת קלוריות ואפילו בריאה |
|
||||
|
||||
"אוכל מחמצן" זה גם הלימון ששמים בסלט העגבניות, לא צריך (ומומלץ להימנע מ)בית חרושת לנקניק בשביל זה. אפילו שוחרי הבשר יודו שמדובר בבשר נחות ואללה יודע מה יש בפנים (גילוי נאות: אני מתה על סלאמי). לחם לבן - עתיר קלוריות, אבל בריא זה לא. |
|
||||
|
||||
בריא זה לא? סבתא שלי ע"ה היתה אומרת שמי שאוכל כריך לחם לבן עם נקניק 100 שנים, חי הרבה. |
|
||||
|
||||
ברור שהוא חי הרבה, מאה שנים. |
|
||||
|
||||
ברור שהוא חי הרבה, כריך לחם לבן עם נקניק זה טעים1. 1 נניח. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |