![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אמא שלי אומרת שחלב דל"ש לא מומלץ גם אחר כך: שהשומן נחוץ להספגות הסידן. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אמא שלך צודקת | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
והשאלה היא למה חלב בכלל כן מומלץ אח"כ? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כי שוקו על בסיס מים לא טעים. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |