בתשובה לברקת, 23/09/06 11:07
מבושל? 411186
אם טרוטה מאודה זה מה שהגרמנים קוראים ''פורל בלאו'', אז אני בהחלט בעד, אבל אני לא מכיר אף דג אחר העשוי בצורה זאת. לעומת זאת התנור ידידותי (כמעט) לכל (אוכלי) הדגים.
מבושל? 411203
פורל בלאו זה לא מאודה. זה דג פורל חי שזורקים אותו למים רותחים וכשהוא נשלק שליק שלאק הוא מקבל גוון כחול מרוב התענוג.
גועל נפש של טבחים.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים