|
||||
|
||||
אם טרוטה מאודה זה מה שהגרמנים קוראים ''פורל בלאו'', אז אני בהחלט בעד, אבל אני לא מכיר אף דג אחר העשוי בצורה זאת. לעומת זאת התנור ידידותי (כמעט) לכל (אוכלי) הדגים. |
|
||||
|
||||
פורל בלאו זה לא מאודה. זה דג פורל חי שזורקים אותו למים רותחים וכשהוא נשלק שליק שלאק הוא מקבל גוון כחול מרוב התענוג. גועל נפש של טבחים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |