|
||||
|
||||
ואני כמעט שלא מתבייש בזה. אולי עורכת הדין שלי תקום סוף-סוף מיצוע בטלנותה כדי להצדיק את שכרה הגבוה ולהגן על עמדה זו, כי לי אין את ההכשרה הנדרשת. |
|
||||
|
||||
אותי מדאיג שאף אחד לא הצביע ''מאודה'' (לנוכח הסטטיסטיקות העלובות לגבי מספר הספורטאים באייל. קצת דיאטה לא תזיק, חברים). |
|
||||
|
||||
אם טרוטה מאודה זה מה שהגרמנים קוראים ''פורל בלאו'', אז אני בהחלט בעד, אבל אני לא מכיר אף דג אחר העשוי בצורה זאת. לעומת זאת התנור ידידותי (כמעט) לכל (אוכלי) הדגים. |
|
||||
|
||||
פורל בלאו זה לא מאודה. זה דג פורל חי שזורקים אותו למים רותחים וכשהוא נשלק שליק שלאק הוא מקבל גוון כחול מרוב התענוג. גועל נפש של טבחים. |
|
||||
|
||||
אני אחד מהשבעה, ותגובה 411917 מסבירה מדוע. כשנוזל הכביסה של הדג מורכב מציר דגים (כולל ירקות (כולל שום ושומר)), עגבניות, זעפרן, וקצת ליקר אניס כלשהו, אני רוצה אותו מכובס. אין צורך לזרוק פנימה גם פירות ים. מרכך כביסה בצורת תפוחי אדמה וטוסט עם רואי יתקבלו בברכה. 1אופציונלי |
|
||||
|
||||
אם אתה משתמש בזעפרן, אני בהחלט מבין למה הדג מכובס. יש לזה טעם של סבון. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |