|
||||
|
||||
מדוע עוף בחלב זוכה לכינוי התרבותי "איכס"? האם אתה סולד מכל מאכל שאינו כשר1 או שהצירוף הספציפי הנ"ל גורם לך לעוויתות קיבה? 1 על פי היהדות הרבנית המודרנית כמובן. |
|
||||
|
||||
עוף ברוטב שמנת הוא מעדן, לטעמי. אבל אם כבר, אז למה לא "איחס"? |
|
||||
|
||||
מתנצל מעומק לב דווי על הקלות הבלתי נסבלת של פליטת המקלדת שהפכה את האיחס החביב/קרטני לאיכס (X) הקטלני. כנראה רק האפיפיור הוא בלתי ניתן לטעות (INFALLIBLE), אולי משום שהוא מכתיב לבישופים דרוכים ועירנים, ולא מקליד לקוראים זחוחים ומזדמנים. |
|
||||
|
||||
כפי שגויאבות מפלגות את האנושות לשני מחנות - תאבי גויאבות ומתעבי גויאבות, אין ניטראליות - הרי אני נוכח מדבריך שכך גם עוף בחלב. אנא מחל אם פגעתי בעוף-נפש, לא התכוונתי לגדום באבה את שירת הגסטרונומיה המפנקת של העוף הלבנבן ההוא. אני מצידי איני מוכן להתייסר בעונשו של זה רק משום שדבר שאינו כשר נתפס לעיתים, גם על ידי דתיים, בבחינת מזון עדנים. אגב, הדבר הנפלא המכונה kentucky fried chicken אכן מושרה במקורו גם בחלב, אך תנוח דעתם של שומרי כשרות: בעל הזיכיון בארץ ביטל את סעיף החלב, וכמעט שלא נגרע ממעוף העדנים של העוף המצטיין. דבר אחר הינו מה שמצטייר כאיוולתו השיווקית - חרף המוצר הנפלא שבידו היה כאן כשלון לא נסבל בביסוס הרשת בארץ והעניין כמעט שבק חיים. נשאר לנו רק "מעדן ציפורי" השנוי במחלוקת עזה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |