|
||||
|
||||
אהמ... זה יכול להסביר למה האוכל באירופה הרבה פעמים טעים יותר...:) תודה. |
|
||||
|
||||
עכשיו פיצחנו את סודו הגדול של רובושון: הוא פשוט שם פחות סוכר! |
|
||||
|
||||
מיהו/מהו רובושון? |
|
||||
|
||||
רובושוןזה זה: וככה זה נראה: |
|
||||
|
||||
נראה כמו האמא של הקריקטורות על האוכל הצרפתי |
|
||||
|
||||
לא ביחס למסעדות יוקרה צרפתיות "אמיתיות". בכל מקרה, אם אתה בפאריז ויש לך 100 אירו מיותרים, לך על זה. |
|
||||
|
||||
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |