|
||||
|
||||
בקשר לישראל, אני זוכר במעומעם שקראתי דבר מפתיע (כנראה במוסף הארץ) שהטעם הישראלי מתוק יותר מהאמריקאי (ושניהם יותר מהאירואי), ויש מוצרים שעוברים התאמה. בדומה, רשתות אוכל מהיר מתאימות את המאכלים למדינות שונות, ואפילו לאזורים שונים באותה מדינה (למשל, יותר חריף בדרום ארה''ב). |
|
||||
|
||||
יכול להיות שדובר בהקשר של קוקה ופפסי קולה? ודובר שם על קבוצה קצת יותר גדולה שאולי כוללת ואולי לא גם אותנו. |
|
||||
|
||||
אהמ... זה יכול להסביר למה האוכל באירופה הרבה פעמים טעים יותר...:) תודה. |
|
||||
|
||||
עכשיו פיצחנו את סודו הגדול של רובושון: הוא פשוט שם פחות סוכר! |
|
||||
|
||||
מיהו/מהו רובושון? |
|
||||
|
||||
רובושוןזה זה: וככה זה נראה: |
|
||||
|
||||
נראה כמו האמא של הקריקטורות על האוכל הצרפתי |
|
||||
|
||||
לא ביחס למסעדות יוקרה צרפתיות "אמיתיות". בכל מקרה, אם אתה בפאריז ויש לך 100 אירו מיותרים, לך על זה. |
|
||||
|
||||
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |