|
||||
|
||||
בלי צחוק, לביולוגים או לבורנטים או לכל מי שיכול להסביר לי: איך באמת סופרים בבדיקת מעבדה בתוך מוצרי מזון 32 מליון חידקים? 53 מליון? איזה מכשיר סופר אותם? |
|
||||
|
||||
אם אתה לוקח דגימה קטנה ומוהל אותה כהלכה, מספיק לספור כמה עשרות ולהכפיל בגורם המתאים כדי לדעת את כמות החיידקים לסמ''ק בחומר שבדקת. |
|
||||
|
||||
חשבתי שהמוהלים הם אלו שלוקחים דגימה קטנה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |