|
||||
|
||||
אכילת מזונות מתוקים כגון עוגות, עוגיות, גלידה, דבש ושוקולד מעלה את הסיכון לחלות בסרטן השד... ההשערה היא שמזונות מתוקים מעלים את עמידות הגוף לאינסולין, דבר הגורם ליצור מוגבר של אינסולין המהווה גורם מחולל סרטן בגוף האדם ואף מגביר הפרשת הורמונים כמו אסטרוגן ואנדרוגן המעלים את הסיכון לחלות בסרטן שד. (הציטוטים מתוך הקומוניקט של האגודה למלחמה בסרטן, שמוקד המאבק שלה בסרטן השד הוא... תוכנית לגילוי מוקדם של חולות). |
|
||||
|
||||
ובורקס? |
|
||||
|
||||
מרגרינה זו צרה אחרת :-) |
|
||||
|
||||
לא יכולת לחכות עם התגובה הזאת עד מחר? היית חייבת לשים אותה עכשיו, כדיוק אחרי שחיסלתי כמות אדירה של שוקולד? |
|
||||
|
||||
ששש...! את עוד תעירי לי את העוגיות. |
|
||||
|
||||
זהו - עצבנו אותי לגמרי האגודה הזאת. http://www.notes.co.il/aviva/15276.asp ואיחולי רפואה שלמה לשרון חזיז. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |