|
||||
|
||||
עד כמה שידוע לי, כדי לקבל הכשר מהרבנות מפעל או מטבח חייב להעסיק משגיח כשרות במשרה מלאה. ועד שומרי המסורת מסתפק בביקורות תקופתיות וביקורי פתע. |
|
||||
|
||||
בעוד שאכן הוא צריך להעסיק משגיח אין כלל חובה שזה יהיה במשרה מלאה, ואו שתהיה בדיקה כל שהיא שלו. (מתוך ידיעה ברורה ולא מתוך ניחוש) בד''צ כן מחייבים שיהיה המשגיח נוכח בכל תהליך הבישול של המזון. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |