|
||||
|
||||
אם אני זוכר נכון, הקינואה היה סוג הדגן היחיד שהיה מוכר באמריקה לפני בוא האירופאים (הכלכלות שם היו של תפ''א ותירס). ע''פ הספר ''רובים חיידקים ופלדה'', אחת הסיבות לפיגור ההתפתחות באמריקה לעומת אירו-אסיה היא היבולים הנמוכים מאוד של הקינואה ביחס לדגנים השליטים (חיטה שעורה ושיבולת שועל). זהו פתח נוסף לויכוח על קונספירציות טבעוניות (להרעיב את העניים וכו'), אבל נשמור את זה למקום אחר. |
|
||||
|
||||
כוונתך שהמעמדות השליטיםן היו ניזונים מבשר? (על פי הריס- במקסיקו מבשר אדם). |
|
||||
|
||||
והקינואה לא (כפי שטורחים לציין בכל כתבה על הקינואה) - הוא פרי של איזה שיח. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |