|
||||
|
||||
החלפת המים עדיפה, כדי לתת "מכת קור" אשר מכווצת את פנים הביצה ומקלה על הקילוף (שלמען הטריות, ראוי להמתין אתו עד יום השימוש) ולמה שהאורז לא יידבק? 餅米 זה יאמי. אבל אם אתה ממש רוצה, שטוף ממנו את העמילן, וטגן את הגרגרים לפני הבישול. |
|
||||
|
||||
"למען הטריות, ראוי להמתין אתו(עם הקילוף) עד יום השימוש"? ואני לתומי חשבתי ששלמען הטריות, ראוי שהשימוש יעשה בו ביום. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |