|
||||
|
||||
אני מוחה בתוקף! הסטודנטים בטכניון מבשלים את מזונם בעצמם, בניגוד לסטודנטים באוניברסיטה העברית (שעל תלמידיה נמנה אחד, ד. קננגיסר) שחיים על מוצרי-מזון מוכנים, לחם צר ומים לחץ. |
|
||||
|
||||
הרשה לי למחות באופן יותר רשמי ותקיף - סטודנט אחד לפחות בטכניון (וסטודנט המוכר לי היטב), חי מזה שנתיים על תפריט יומי כדלקמן: ארוחת בוקר: כלום, אבל לפני מבחנים יוגורט פירות. ארוחת צהריים: קרקרים עם טחינה, נודלס. ארוחת ערב: קרקרים עם טחינה, נודלס. הוא משתדל לאכול ויטמינים: פלפל ירוק פעם בשבוע. את המזון הוא מוהל בתה. למען האמת מדי פעם הוא גונב מהמקרר את האוכל של שותפו לדירה אשר אמו מכינה לו. אבל, בסוף השבוע הוא אוכל טוב מאוד - פיתות עם חומוס, שניצל תירס (ואם אמא לא רואה טלוויזיה ומשחקת דמקה באינטרנט - נקניקיה). למותר לציין שביקורים אצל חברים מתחילים בנבירה במקרר, ומסתיימים כשנגמר שם האוכל. |
|
||||
|
||||
הסטודנט הנ"ל הוא מ.ג. או ל.ג. ? בכל מקרה, הוא יכול לאכול את העוף-טופיק שנוצר כאן ;^) |
|
||||
|
||||
השתגעת? ל.ג. אוכל כמו גדול. אוכל של אמא מהבית. |
|
||||
|
||||
(כתובת האיימיל בהודעה הקודמת היא רק הפגנת כוח וידע) |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |