|
||||
|
||||
ביולי 1975 אכלתי ליד טאמפה פיצה שבזמן ההגשה שפכו עליה מצקת מלאה שרימפס ורודים קלופים . זה הרס לי את כל שאר הפיצות מאז . אף אחת לא נסקה לאותו גובה . |
|
||||
|
||||
באוקטובר 99 אכלתי בפיאמונטה פיצה טרטופו שבזמן האכילה גרדתי מעליה פירורי כמהין מפיטריה ענקית שהייתה מונחת על השולחן. שבוע אחרי זה לא חירבנתי אבל זה כנראה לא קשור לפיצה. זה הרס לי את כל הטיול. |
|
||||
|
||||
מה הרס, הטעם של הכמהין או האי-חירבון? אם הראשון, האם ההרס נגרם מטעם מגעיל של הכמהין, או מטעם נפלא (כמו בתגובה שמעליך)? |
|
||||
|
||||
הטעם של הכמהין היה נהדר אבל לא מספיק כדי למחוק את הרושם השלילי של העצירות. האם יש קשר בין השניים? לבני המעיים פתרונים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |