![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
התשובה במאמר ההוא: המרכיב הקריטי הוא המוצרלה. זו האמיתית של "גד" יקרה, והרבה פיצריות זולות משתמשות, שומו שמיים, בתחליף שאם אני זוכר נכון, הוא בכלל לא חלבי. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא קראתי את הכתבה, אבל אני משער שהכוונה לשימוש בחלבון חלב - לא גבינה, אבל חלבי. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |