|
||||
|
||||
מצטרף להמלצה, בשביל טייק אווי (ואם לא בא לצאת לביג מאמא), אמריקן היא פיצה טעימה מאוד, מגיעה מהר, ועולה (חישבתי פעם) בין חצי לשליש (!) מפיצה דומינו'ס בגודל דומה. בכלל רציתי להעלות כאן את הנקודה הזאת: איך דומינו'ס הפכו מאכל זול וטעים, ליקר כל כך? פיצה שמשביעה רווק רעב מצוי לא נגמרת בפחות מ-60 שקל (מזכרוני עד לפני שנתיים שלוש) |
|
||||
|
||||
בפעם האחרונה שהייתי בארה"ב, פיצה משפחתית עם שתי תוספות עלתה 10 דולר. בארץ זה יקר ב60 אחוזים, וחבל, בעיני היא הכי מוצלחת מבין הרשתות. דרך אגב, המשפחתית הכי גדולה שהכרתי היתה המשפחתית של שיקגו פיצה פאי פקטורי (לפחות מבחינת הנפח) וגם היא, כמו כל האחרות לא מתאימה למשפחה גדולה משתי נפשות. |
|
||||
|
||||
כן, אבל למרבה ההפתעה גיליתי שדוקא דומינו'ס בניו יורק מגעילה להפליא. ניסיתי להזמין מכמה סניפים, אך בעעעע. |
|
||||
|
||||
בבוסטון היא היתה בסדר גמור. גם באנטופגסטה - צ'ילה. |
|
||||
|
||||
דומינו'ס? בניו-יורק? למה? יש פה אלפי פיצריות מקומיות גרועות, אבל אף אחת מהן לא גרועה כמו הרשתות האלה. |
|
||||
|
||||
זו בדיוק הנקודה שלי. |
|
||||
|
||||
לפני כשנה פורסם במוסף הארץ מאמר של אביב לביא שניסה להסביר את הסיבה למחיר הגבוהה של הפיצות בישראל. |
|
||||
|
||||
התשובה במאמר ההוא: המרכיב הקריטי הוא המוצרלה. זו האמיתית של "גד" יקרה, והרבה פיצריות זולות משתמשות, שומו שמיים, בתחליף שאם אני זוכר נכון, הוא בכלל לא חלבי. |
|
||||
|
||||
לא קראתי את הכתבה, אבל אני משער שהכוונה לשימוש בחלבון חלב - לא גבינה, אבל חלבי. |
|
||||
|
||||
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |