|
||||
|
||||
אין לי מושג מה באמת רע בהם, אבל לחם יכול בהחלט לצאת טעים מאוד גם בלעדיהם (וזה בדוק). ובאשר לסברס- אני אספר את זה לגברת מהחנות הקטנה ברעננה- אולי היא תעשה מזה ריבה. סטארט-אפ. |
|
||||
|
||||
סיפור הסברסים העלה לחלוחית בעיניי - אמנם לא הייתי שם כבר די הרבה זמן, אבל (אם במרקים עסקינן), המרק הטוב שטעמתי בחיי בא ממסעדה מקסיקנית מצוינת בשם 'קקטוס', ברחוב הירקון בתל-אביב. המסעדה מגישה מרק טורטיה חמוץ-חריף שברור לי לחלוטין שהמתכון שלו מגיע מלוציפר עצמו. חוץ מזה, גם שאר המנות שם מצוינות וענקיות, המחירים סבירים, העיצוב מקסים והשרות נחמד. בהחלט כדאי. |
|
||||
|
||||
חברה אני נמצא במכסיקו ואני ,מנסיעותי הרבות בעולם ,יכול להצהיר ש-אין כמו האוכל המכסיקני ! אוכל מגוון ביותר בטעמים שונים עשויים ממרכיבים בריאים ומזינים פשוט מ ד ה י ם ! ניתן למצא דוכנים בכל פינת רחוב, מוכרים אוכל בתוך מכוניות ואיפה לא... חגיגה לשמה ! אןפה אהרוני כשצריך אותו...? MZ
|
|
||||
|
||||
אחת הבעיות עם האוכל המקסיקני (חוץ מהצורה האסטתית המחרידה שלו) היא שלרוב הוא פשוט מסרב להישאר בבטן למעלה מחמש דקות, וזה לא מפתיע לאור התחושה (ומראה העיניים) שאתה אוכל משהו שכבר שהה בקיבה אחרת. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |