|
||||
|
||||
אחת מהסיבות שKFC נכשלה בארץ היא שהוריאציה הכשרה פשט לא היתה טעימה במיוחד. שלב מהותי בהכנתו של עוף מטוגן דרומי הוא השריתו בחומר הדומה מאד לרוויון, שלב התורם לריכוכו, לתוספת טעם ועסיסיות גדולה מאד. בלי ההשריה זה סתם שניצל מגודל עם עצמות. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
מוצר חלב ניתן לשתייה 1 בטעם חמצמץ, ששווק בעבר בארץ. 1 "מוצר חלב ניגר", בלשון המשווקים. |
|
||||
|
||||
מה עבר? אחד כזה נקנה הבוקר והוא מונח במקרר שלי. |
|
||||
|
||||
באמת? כמה מביך. אני עצמי לא שותה רוויון, אז לא שמתי לב אליו בשלושים השנים האחרונות. |
|
||||
|
||||
מעניין אם תצליח הפעם. המלחת העוף הכשר טרם טיגונו היתה גם היא בעוכרי הטעם, לטענת הזכיין החדש. |
|
||||
|
||||
כל המתכונים של KFC הם בעוכרי הטעם. |
|
||||
|
||||
שימו לב לפואנטה: "במחיר של 150 שקל לארוחה של שלושה אנשים, היינו מצפים לקצת יותר" וזה מה שאמרתי מלכתחילה - יותר מ 4 דולר לאדם על אוכל כזה - לא הולך בישראל. |
|
||||
|
||||
אני לא יודע מה הם אכלו שם אבל בשבת שעברה, ב KFC שבטיילת בת"א, שתי ארוחות רגילות וארוחת ילדים עלו בסביבות ה 80 שקלים. פחות או יותר כמו מקדונלדס. |
|
||||
|
||||
קראתי. שלושת האנשים שבכתבה אכלו 15 חתיכות של עוף. במקום שממנו אני מגיע קוראים לזה תאבון לא כל כך בריא. התלונה היא על היעדר רוטב מלבד הרטבים הסטנדרטיים. סביר שבמהירות רבה העניין יתוקן. הישראלי מוכן להיות פראייר רק עם עושים לו כבוד. 10 שקלים לפולקע? רק אם תיתנו לי גם שקיק של רוטב חרדל! |
|
||||
|
||||
ויש מדינות שעוצרים על אחזקת kfc. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |