|
||||
|
||||
למשפחה רומנית גאה, הרי שאני סבור שאתה צודק. מסעדות מזרחיות מגישות אוכל עם טעם "שונה". "טעים יותר", הוא הביטוי בו אשתמש. התפריט נראה אותו דבר, גם במסעדות רומניות, וגם במסעדות מזרחיות, סליחה. להמליץ על מסעדה רומנית טובה? לא זכורה לי אחת כזאת. טענתי היתה שאף רומני שיודע לבשל לא הותר לצאת מרומניה. רק רציתי להזהיר את קהל הקוראים מן הנזק הידוע בכינויו קפה-גלידה. המנות היו קטנות ובלתי מספקות, המים היו מלאי אבנית, הבשר לא היה טעים, והמלצרים היו יותר חמוצים מהמלפפונים. אני עדיין זוכר את התור שעמד בחוץ, והמתין שיתפנה מקום. למה הרומנים הללו עושים זאת לעצמם? |
|
||||
|
||||
אני יכול להמליץ לירושלמים תאבי אוכל רומני על חוויה אותנטית: מסעדת "simi grill" ברחוב ניסים בכר בירושלים. המסעדה מגישה מנה אחת בלבד- קבב וכן בנוסף, מגוון רחב מאוד של אלכוהול זול. על איכות המקום תעיד העובדה שהוא מלא בכל עת ברומנים שיכורים, שנראים תמיד מאוד שמחים. בעל הבית (ששמו ברי) טען באוזני שהקבב שלו הוא הקבב הרומני האמיתי, שבכלל לא מכינים אותו מחזיר אלא מעגל. הוא די טעים ודי זול ומומלץ למי שרוצה לגוון מהמעורב בסטקיית חצות, שנמצאת מעבר לפינה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |