|
||||
|
||||
הסוכר שובר את הקצף. נסה פעם לשים סוכר, עליו את הקפה ואת המים המאוד רותחים בדיוק בשניה וכו'1. 1 זה מה שקורה כשצוברים יותר מדי שעות אבטחה במתקני חברת חשמל. |
|
||||
|
||||
עכש''ל, קפה לא מכינים עם מים רותחים. |
|
||||
|
||||
אה, מה שלום החתולות? |
|
||||
|
||||
תמיד אפשר לעבור לסוכרזית. |
|
||||
|
||||
יען כי כל התגובות החדשות פה גורמות לי להיכנס בתקווה לחזות בעוד ויכוח עסיסי על הורדת תגובות או ''מי אמר למי'' או ''הוא התחיל''. הקנקני קפה האלה, איך לומר, זה פשוט לא זה. |
|
||||
|
||||
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |