|
||||
|
||||
כן-כן, מכירים את זה. ותיכף תגיד שעדיף לקלות את הפולים, ולטחון אותם שניה לפני הבישול, אחרת זה לא זה. אבל בבוקר, כשאתה כמו זומבי, וחייב לשתות קפה לפני שתוכל להיחשב שוב כאדם חי, מה אתה עושה? יוצא ליערות הגשם כדי לקטוף שם את הפולים מהשיח, לפני שאתה קולם טוחנם ומבשלם? |
|
||||
|
||||
לא, אני מעדיף את השיטה של האדים שעוברים בלחץ דרך גרגרים דחוסים, בשיטה הזו ניתן להשיג תוצאות טובות בזמן סביר באמצעים ביתיים פשוטים. |
|
||||
|
||||
מה שכן, מישהו יודע איפה משיגים את הפופצ'יק הזה שדוחסים איתו את הקפה לפני שמכניסים את הזרבובית למכונה? קיבלתי במתנה מכונת אספרסו משומשת, אבל בלי פופצ'יק. בחנות כלי בית צחקו עלי... |
|
||||
|
||||
לא ממש. מכונות האספרסו הביתיות עובדות על לחץ נמוך בהרבה מהמכונות בבתי הקפה מה שהופך את הקפה לפושר. |
|
||||
|
||||
תודה. חסכת לי. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |