|
||||
|
||||
(כמעט) מקום שנתן שמו לזן הקדום והמשובח של משקה. בישראל מסתתר תחת השם סוכר שרוף. |
|
||||
|
||||
בצורה כלשהי, תשובתך קשורה למה שאני התכונתי אליו. |
|
||||
|
||||
לא. |
|
||||
|
||||
למעשה, *קרם* ברולה עשוי מביצים, שמנת, סוכר ווניל. הסוכר השרוף (בצרפתית-ברולה) למעלה עשוי מסוכר שרוף. |
|
||||
|
||||
רמז: אומרים ששתיית המשקה המדובר עשוייה לעזור בפתרון חידות. |
|
||||
|
||||
קרמל? |
|
||||
|
||||
לצבע קרמל (שהוא בעצם ''סוכר שרוף'') נרמז במשפט השני של החידה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |