|
||||
|
||||
שותים. בקש או בכפית. ברד ביתי אבל הרבה יותר טעים. |
|
||||
|
||||
זה מחזיק שעה שלמה? |
|
||||
|
||||
תלוי בכמות השלג ובגודל הפה... |
|
||||
|
||||
חשבת להוציא פטנט על המשקה שלך? |
|
||||
|
||||
במדינות תרבותיות מוסיפים אלכוהול ומחליפים את הפטל בלימון וקוראים לזה מרגריטה קפואה. |
|
||||
|
||||
אז זהו, שכדאי ל"יָשְראֵל" 1 את אותה מרגריטה ולמצוא לה שם מקומי. 1 To israelize
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
רעיון נחמד. חוץ מזה הצעתי כבר שם:תגובה 132173 |
|
||||
|
||||
המם. לא מקורי. _____________________ אחד אחרי יותר מדי זילאזני. הרבה יותר מדי. |
|
||||
|
||||
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |