|
||||
|
||||
למיטב ידיעתי (1), לא האמריקאים אימצו את הפיצה, אלא שאר העולם (כולל איטליה). הפיצה הומצאה בארה"ב ע"י מהגרים מאיטליה. ___ (1) מידע טריויה חסר לינקים לביסוס. |
|
||||
|
||||
(כדלה''ב) |
|
||||
|
||||
רבינוביץ', בספר שלך כתבת קוואס, לא קבס. |
|
||||
|
||||
אתה שתית מהמשקה הזה? בעברית הכי מתאים זה קבס. מילה שפירושה בחילה, גועל, רצון להקיא. גם קוטג' עושה לי קבס. (אני בכלל כתבתי באידיש). |
|
||||
|
||||
אחרי שלומדים לאהוב בירה שחורה, גם קוואס מתקבל בחיוב. למרות טעם הלוואי האיום ונורא. |
|
||||
|
||||
תגובה 61236 |
|
||||
|
||||
עכשיו אני נזכר שקראתי פעם את מה שאתה טוען, למרות שחיפוש מהיר בגוגל 1, מניב תאוריות משונות הקושרות את העבריים העתיקים וחייזרים לנושא. |
|
||||
|
||||
קראתי פעם שמאפית1 הפיצה הראשונה נפתחה במילאנו בסוף המאה ה19, אבל ייתכן שאת ההמבורגר המציאו מהגרים גרמנים בארה"ב. 1 bakery ,לא mafia. (למרות שמדובר באיטליה) |
|
||||
|
||||
בסופשבוע הזה יוקרנו תוכניות על אוכל בערוץ ההיסטוריה, ביניהם על תולדות האוכל האמריקאי. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |